Centrum Europaplein

Centrum voor complementaire zorg en persoonlijke groei

 

 

 

Een prakrijkruimte of

 

workshopruimte huren

Centrum Europaplein

Centrum voor complementaire zorg en persoonlijke groei

 

 

Een praktijkruimte of

workshopruimte huren

 

Praktijkruimte huren in Amsterdam Zuid

 

Centrum Europaplein heeft de beschikking over 5 sfeervolle ruimtes die geschikt zijn voor het geven van diverse behandelingen, coachings- en counselingsgesprekken, workshops of groepslessen. Deze ruimtes zijn verdeeld over twee verdiepingen die beiden een eigen wachtkamer hebben, toilet, keuken en ingang.

 

Faciliteiten

Nagenoeg alle ruimtes zijn voorzien van een elektrische behandeltafel, een zithoek bestaande uit twee fauteuils en een tafeltje, zowel als een flipover chart. Er is wifi in het hele Centrum en twee van de ruimtes boven kijken uit op een binnentuin via openslaande tuindeuren.

Bovenverdieping: 3 praktijkruimtes

Op de bovenverdieping zijn drie kamers: de luchtzaal, waterzaal en houtzaal,
Daarnaast is er een wachtkamer, een keukentje en twee toiletten.

Benedenverdieping: 2 workshopruimtes / praktijkruimtes

Op de benedenverdieping zijn twee grote ruimtes die geschikt zijn voor groepslessen en workshops als ook voor sessies. Op de gang van de benedenverdieping is een keukentje, een garderobe, een toilet en een opbergkast. Behalve via de hoofdingang en een trap in de hal geeft een tweede buitendeur via een trap direct toegang tot de benedenverdieping.

Op dit moment (najaar/winter 2023) wordt de benedenverdieping verbouwd. 

Meer informatie over afmetingen e.d. volgt spoedig.

Ook zullen er binnenkort nieuwe foto’s van de ruimtes worden gepubliceerd.

Bereikbaarheid

O/V: het centrum is prima bereikbaar met tram (lijn 4), metro (RAI) of bus 62 en 65.

Auto: het centrum ligt vijf minuten van de A2 (Rijnstraat), en de A10 (afslag RAI). Er is betaald parkeergelegenheid voor de deur of in een van de parkeergarages bij de RAI.

Huurmogelijkheden

Optie 1: Regelmatige huur

Je gaat een huurcontract aan met de Vereniging Centrum Europaplein en kiest voor een van de abonnementen. Let op, we hanteren verschillende tarieven voor boven en beneden en we factureren per kwartaal.  

TARIEVEN PER KWARTAAL:

Spelregels huurpakketten

  • Je krijgt beschikking over het boekingssysteem en kan, in overleg met reeds bestaande huurders, vaste blokken vooruit boeken.

  • Ongebruikte uren vervallen aan het einde van het kwartaal en eventuele extra uren die je bovenop je vaste pakket gedraaid hebt, worden in het daaropvolgende kwartaal afgerekend.

  • Je betaalt per kwartaal vooruit voor het pakket dat je kiest. En als je halverwege een kwartaal instapt betaal je pro rata.

  • Er geldt een wederzijds opzegtermijn van drie maanden.

  • Vanaf het zilver abonnement ben je automatisch lid van de vereniging en heb je inspraak in het reilen en zeilen van het centrum. Bovendien mag je een profiel op ons website plaatsen.

  • Je kunt naast je vaste pakket boven of beneden, apart ook nog een ruimte huren op de andere verdieping. Dan betaal je het uurtarief voor die verdieping, overeenkomstig het pakket waar je op geabonneerd bent.

Optie 2: Af en toe huren

Voor mensen die minder dan 5 uur per maand huren en zich niet willen vastleggen, bieden we een uurtarief met een eenmalige bijdrage van €50 voor het gebruik van het boekingssysteem.

  • Uurtarief bovenverdieping €20
  • Uurtarief benedenverdieping €25

Tot slot, wil je eens in de zoveel tijd een dagdeel, een dag of zelfs een aantal dagen huren? Neem dan contact op met ons op voor informatie over beschikbaarheid en geldende tarieven.